Ameerika produtsent Nick Hook kutsub Red Bulli muusikaakadeemiasse ja paneb püsti raju peo

Meisi Volt
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Ameerika produtsent Nick Hook
Ameerika produtsent Nick Hook Foto: James Stone

Sellel laupäeval osaleb Ameerika produtsent Nick Hook Red Bull Music Academy infosessioonil Sinilinnus, kus ta jagab edukakas kandideerimiseks tarvilikke nippe, räägib modernsel tehnikal musitseerimisest ning vastab osalejate küsimustele. Üritus jätkub keskööl ööklubis Studio, kus Nick Hook tõmbab peo käima koos kodumaiste plaadikeerutajatega MVP, Quest ja Paul Oja.

St. Louis’i linnast pärit ning teismelisena New York’i kolinud Nick Hook tundub olevat korraga igal pool – El-P ja Drop The Lime’i taustabändis, üle maailma tuuritav DJ, heliinsener ja produtsent nimedele nagu Young Thug, Hudson Mohawke, Baauer, Machinedrum, Azealia Banks ning lisaks Fool’s Gold’i plaadifirma alt ilmunud suitsuse techno-soul soundiga projektile Cubic Zirconia veel ka sooloartist. Hetkel suurema osa oma päevadest helistuudiotes töötades, pole Nick’i jaoks ka ööklubid võõrad – ta on mänginud mitmetes maailma tunnustatuimates klubides ja festivalidel üle terve planeedi.

Red Bull Music Academy infosessioonil räägib Nick Hook oma kogemustest akadeemias ning vastab kõikidele küsimustele. RBMA näol on tegemist ainulaadse muusikute, produtsentide, DJ’de ja lauljate akadeemiaga, mida korraldatakse alates 1998. aastast erinevates maailma metropolides. RBMA toob kokku oma ala professionaalid, kes jagavad teadmisi ja inspiratsiooni uute talentidega.

2015. toimub akadeemia Pariisis.

Vaata lisa siit.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles