Sürreaalsed pruudid teispoolsusest külastavad Freakshow'd!

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
«Corpse Brides» klubis Teater
«Corpse Brides» klubis Teater Foto: Klubi Teater

Imetlusväärne etendus! Klubi Teater kutsub kõiki totaalsele freakshow'le, mis  leiab aset sellel laupäeval, 17.jaanuaril klubis Teater, kui privaatklubi Taboo kolib kogu peoga Ööklubisse Teater. Freakshow «Corpse Brides» peol ootavad Sind ees kütkestavad ja sürreaalsed kaunitarid, kelle kõikides tegudes peegeldub vaid ahvatlev tabu!

Klubi Teatri lavad vallutavad seksikad ja võrgutavad teispoolsuse pruudid, kes panevad su tahtma neile järgneda kasvõi maailma lõppu. Pidulistele korraldatakse eriti hirmuäratavalt kuum, kuid samas vallatu ja naljakas vaatemäng, mille keskel nautida mõnusat pidu koos parima muusika ja kaunite inimestega.

Räpane glamuur, kole ilu, valus õrnus – kõik see sürreaalsus ootab klubi Teater külalisi juba sel laupäeval! Kui ka Sinu enda sees on väike deemon, kes tahab välja pääseda, võta osa põnevast loosimismängust ja võid võita 200 eurose kinkekaardi Pirados Studiosse, kus professionaalide käe all luuakse võitja kehale isikupärane, ainulaadne ja kvaliteetne tattoo! 

Foto: Klubi Teater

Pelgulinnas asuv Pirados Studios on oma viie tegevusaasta jooksul tõestanud enda ainulaadsust ja professionaalsust pidevalt ning Freakshow ürituse raames paneb välja eriti sürreaalselt ahvatleva auhinna! Loosimises saad osaleda siin.

Ööklubi Taboo, mis on juba üle aasta toonud oma külalistele mõnusat tabudevaba õhkkonda ja nihutanud meid kammitsevaid piire, et oleks võimalus ennastunustavalt ja segamatult lõõgastuda, vallutab üheks ööks Klubi Teatri! Sind ootavad ees Taboodest prii atmosfäär, ennenägematu show ja artistid, kelle jaoks kaovad piirid sellel meeletul ööl! 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles