Hilton loodab kokaiinijamast puhtalt pääseda

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Paris Hilton
Paris Hilton Foto: SCANPIX

Äsja kokaiini omamise eest vahi alla võetud seltskonnastaar Paris Hilton loodab superadvokaadi abiga karistusest pääseda.

Nimelt on blond kaunitar palganud ühe Las Vegase mõjukaimatest advokaatidest, kes teda kohtus kaitsma hakkab, kirjutab Hollyscoop.

Paris ja tema kallim Cy Waits jäid politseile vahele eile varahommikul Los Angeleses Wynni hotelli ees. Waits vahistati narkojoobes juhtimise eest ning Hiltonile olevat esitatud süüdistus kokaiini omamises, kuid mõne tunni pärast ta vabastati kautsjonit nõudmata.

Neiu advokaat David Chesnoff kinnitas, et Hilton vabanes arresti alt, kuid jäi meediaga suheldes kidakeelseks.

«Selle asjaga tegeletakse kohtus, mitte ajakirjanduses ja ma palun, et inimesed ei kiirustaks hinnangute andmisega, kuni kohus kõiki fakte läbi vaadanud pole,» ütles Chesnoff.

«Praegu ei tule rohkem intervjuusid ega kommentaare,» lisas ta.

Hilton olevat politseile öelnud, et käekott, millest kokaiini leiti, kuulub hoopis tema sõbrale. Täpselt sama vabandust kasutas ta ka tänavu suvel, kui jäi Lõuna-Aafrika vabariigis kanepi omamisega vahele.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles