EMA auhinnagalale tasuks tulla pigem autota

, Tallinncity.ee vanemtoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Solarise Nokia Kontserdimaja sai uueks nimeks Nordea Kontserdimaja
Solarise Nokia Kontserdimaja sai uueks nimeks Nordea Kontserdimaja Foto: Viktor Burkivski

Neljapäeval jagatakse Nordea kontserdimajas kätte järjekordsed Eesti Muusikaauhinnad. Pidulikule auhinnagalale tulijatel soovitatakse aga linnasüdamesse peole tulla pigem ilma autota, sest parkimiskohti napib.

«Nordea Kontserdimaja asub linna südames, seega soovitame kindlasti tulla jala või ühistranspordiga. Nii Solarise parkla kui lähedalasuvad tänavad on tõenäoliselt täis pargitud. Võimalik, et parkimiskohti on veidi kaugemal kesklinna parklates,» rääkis Eesti Muusikaauhinnad 2015 avalike suhete juht Reno Hekkonens.

Samuti soovitab ta üritusele tulijatel piisavalt aega varuda. «Üritusele tuleb kohale üle 1800 inimese, seega võivad garderoobides tekkida järjekorrad,» selgitas ta.  «Kontserdimaja uksed avanevad kell 20. Garderoobikorrusel, 1. ja 2. korrusel on avatud baarid, kus saab ürituse alguseni aega veeta,» rääkis Hekkonens. Kuna tegemist on Eesti muusikaelu tähtsündmusega, tuleb kohale ilmuda pidulikus riietuses.

TV3 otseülekanne algab kell 21.35, kuid saali uksed suletakse juba varem ning korraldajad paluvad sellega arvestada. «Galakontsert on ilma vaheajata, mis tähendab, et edasi-tagasi käia ei saa,» hoiatas Hekkonens.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles