Staarid aitasid Viljandi lastekodulapsi

, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Projekti «Aita last, keda sa ei märka» eestvedaja Signe Soots
Projekti «Aita last, keda sa ei märka» eestvedaja Signe Soots Foto: Erakogu

Kooli alguse puhul aitasid mitmed meie kuulsused koguda Viljandi Väikemõisa Väikelastekodu kasvandikele kooliks kõike vajalikku.

Projekti «Aita last, keda sa ei märka» eestvedaja Signe Soots kommenteeris, et mõte sääraseks projektiks tekkis kodus riidekappi sorteerides. «Mõtlesin, et miks kasutamata rõivaid ära visata, kui mõnel lapsel neid vaja läheks,» sõnas Soots.

Vajalikke asju aitasid koguda Evely Ventsli, Victoria Kass, Plaan B ja Lauri Pihlap, The Sun koos Tanel Padariga, eksmiss Laura Kõrgemäe, Dynaminti-Mari-Liis, missisaatest tuntud Margit Enno, Forum Cinemas, Vans ning Expert Tehnikakauplus.

Kõik kogutu oli lastele suureks abiks ja rõõmuks. Näiteks leidsid endale 1. septembril uued omanikud koolikotid ja jalanõud, mida leidus igale numbrile.

Noored tüdrukud said endale uued käekotid, vööd ning topid, leidus ka sooje kampsuneid ning pükse, mis sügisõhtutel kindlasti abiks on. Lastekodule annetati ka uued DVD-mängijad ja suures koguses DVD-filme.

Tänu projektile said abi 50-60 Viljandi last.


Sootsi andmetel lõi kõige suurema innuga kaasa modell Evely Ventsli, kes töötab klubi Privé turundusjuhina.

Evely kommenteeris Elu24.ee’le, et aktsioon andis positiivse emotsiooni nagu aitamine ikka. «Head on alati hea teha,» jutustas Ventsli, kes on ka varem heategevuslikes projektides osalenud.

«Näiteks ZTV-d tehes käisime enne jõule lastekodus piparkooke küpsetamas, äärmiselt tore pärastlõuna. Hiljem mängisime lastega väljas lumesõda ja rääkisime juttu,» meenutas Evely.

Küsimusele, kas on plaanis ka edaspidi heategevust teha, vastab Evely, et selliseid asju ta otseselt ei plaani, aga kui keegi abi palub ja see on tema võimuses, on ta alati valmis aitama.

«Siinkohal soovitan inimestel võimaluse korral aidata. Kindlasti oleks tark uurida, mida lastekodul sel hetkel kõige rohkem vaja võib minna või mida neil veel pole ja vajaksid. Tehke head!»

Lähitulevikus on Signel plaanis abistada veel mitmeid Eesti lastekodusid ning ka internaatkoole. Kui leidub inimesi, kes sooviksid abiks olla ning annetustes osaleda, võib kirjutada Signe aadressile paky@hot.ee.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles