Ewan McGregor: aidake kannatavaid Pakistani lapsi!

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Ewan McGregor
Ewan McGregor Foto: SCANPIX

Näitleja Ewan McGregor pani internetti üles videopöördumise, milles juhib tähelepanu Pakistani tabanud üleujutustes kannatanutele.

Lisaks räägib staar sellest, kuidas lastekaitseorganisatsioon UNICEF olukorda parandada püüab, kirjutab Digitalspy.

«Oleme kõik näinud šokeerivaid pilte Pakistanio üleujutustest,» räägib UNICEFi hea tahte saadikuks valitud McGregor videos. «Need puudutavad suuremat hulka inimesi kui Haiti maavärin ja 2004. aasta tsunami kokku.»

«Nagu kõigi katastroofide puhul, on suurimateks kannatajateks lapsed. Umbes 3,5 miljonit Pakistani last vajavad praegu kohest abi,» räägib näitleja.

«Rääkisin sel nädalal UNICEFi esindajaga Pakistanis ja ta ütles mulle, et laste kodud ja koolid on minema uhutud. Neil pole toitu ega puhast vett. Teed ja eluks vajalikud varud on üleöö kadunud,» jätkab McGregor.

«Pakistan pole kunagi nii suurt katastroofi näinud. Olukord on meeleheitlik ja mina kui UNICEFi saadik palun teid, et teeksite kõik, mis teie võimuses, et lapsi aidata,» palub staar.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles