Miks ka mitte! 71-aastane rokkstaar Jimmy Page semmib 25-aastase kaunitariga

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
British musician Jimmy Page poses for pictures before signing his new book entitled 'Jimmy Page by Jimmy Page' at a Waterstones book shop in central London, on December 2, 2014. AFP PHOTO / JUSTIN TALLIS
British musician Jimmy Page poses for pictures before signing his new book entitled 'Jimmy Page by Jimmy Page' at a Waterstones book shop in central London, on December 2, 2014. AFP PHOTO / JUSTIN TALLIS Foto: JUSTIN TALLIS/AFP

Legendaarse rokkbändi Led Zeppelin kitarrist Jimmy Page jäi kõmulehtedele silma, tähistades 71.sünnipäeva 25-aastase kaunitari seltskonnas õhtustades.

Legendaarne kitarrist Jimmy Page on hüljanud raju rokenrolli elustiili ning tähistas oma 71.sünnipäeva rahulikult õhtustades oma uue kallima seltsis.

Nimelt on kuulsa rokkstaari uueks kaaslaseks 25-aastane noor kaunitar Scarlett Sabet, kes astus 2010.aastal üles madala eelarvega õudusfilmis «The Reeds».

«Tema uus tüdruk paistab väga normaalne tüdruk olevat,» pajatas allikas lehele The Sun.

Olgugi, et Page, kes lahutas 2008.aastal oma teisest naisest, on noorest kaunitarist kõvasti vanem, paistab paar olevat lahutamatu.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles