Video! Vaata kuidas Eesti kõige tulihingelisemad Elvise fännid muusikalegendi 80. sünnipäeva tähistasid!

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Elvise sünnipäeva tähistasid ka Eesti fännid
Elvise sünnipäeva tähistasid ka Eesti fännid Foto: Reporter.ee

Otse Tallinna kesklinnas tulid nädalavahetusel kokku Soome lahe äärsete riikide kõige stiilsemad ja tulihingelisemad Elvise fännid, et tähistada muusikalegendi 80. sünnipäeva!

See on uskumatu, aga tõsi! Elvis Presley oleks täna juba 80-aastane!

Foto: Reporter.ee

Eesti Elvise klubi president Tõnu Tuulas: Kutsusime Tallinnasse kokku ümber Soome lahe olevad kõige suuremad Elvise fännid ja kõik tulid ka kohale. Toimub selline kontsertüritus - head esinejad, head lood ja lõbus meeleolu.

Foto: Margus Ansu

Ivo Linna: On ju tänagi veel neid, kes tõsimeeli usuvad, et Elvise nimeline isik ikka veel ka füüsilisel kujul elab. Aga noh, olgu nendega nagu on, aga õigus on ikka neil, kes ütlevad et Elvis ikka elab, sest see mis ta tegi maailma popmuusikas, noh, see on lihtsalt ületamatu. Sellest ikka üle ja ümber ei saa ja ma olen väga nõus John Lennoniga, kes ütles, et enne Elvist ei olnud mitte midagi. Ja teatud mõttes on tal tõesti õigus.

Elvis pole surnud!

Vaadake ja kuulake ise!

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles