Video: Chris Browni kontserdil läks tulistamiseks, viis inimest sai viga

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Chris Brown

Chris Brown esines ööl vastu pühapäeva Califonia ööklubis Fiesta, kus toimunud tulistamises sai vigastada vähemalt viis inimest.

Laulja esitas umbes kella poole kahe ajal öösel oma lugu «Loyal», kui publiku seas läks kakluseks. «Oh, need n****d annavad seal alles valu,» kommenteeris Brown, kui ta rüselust nägi. Siis kõlasid lasud ja Brown toimetati lavalt minema. Laulja pihta ei saanud.

San Jose Mercury News teatab, et tulistamises sai vigastada ja viidi haiglasse viis inimest. Nende vigastused pole eluohtlikud.

Tegemist pole esimese korraga, kui Chris Browniga seotud üritusel puhkes vägivald. Augustis tulistati Suge Knighti mitu korda MTV VMA gala eelpeol, mille võõrustajaks oli Brown.

Septembris toimus pärast Browni esinemist pussitamine, mille järel palus Los Angelese politsei väidetavalt klubidel Browni mitte esinema kutsuda.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles