Top 10 meeste asja, mida naised salaja ära viskavad

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Playboy Magazine
Playboy Magazine Foto: SCANPIX

Uuest küsitlusest selgus, et pooled Briti paaridest tülitsevad kodus olevate asjade üle regulaarselt ning Londoni linnas vaieldakse «ebavajalike» esemete pärast isegi üle ühe korra nädalas. Naised olevat eriti julmad esemete suhtes, millel on sentimentaalne väärtus.

Banner Homesi uuringust selgus, et paljud naised viskavad meeste asju ära salaja, kuna nad ei viitsi meeste hädaldamist kuulata ja soovivad tülitsemist vältida, kirjutab Femalefirst. Niiviisi võivad naised ära visata sadade eurode väärtuses asju nagu riided, mööbel ja raamatud.

Top 10 meeste asja, mida naised salaja ära viskavad

  • Ajakirjakollektsioonid. Need on kõigest pornoajakirjad ja milleks tal neid üldse vaja on, kui tal on naine?
  • Vana hobikollektsioon, näiteks mänguautod. Öeldakse, et mehe vaimne vanus on naisest neli aastat väiksem, kuid selline asi on 27-aastasena veidi liig.
  • Riided. See t-särk, millel on sädelev kaunistus - läinud!
  • DVD-/CD-plaadid. Kõik filmid ja teleseriaalid on järelvaatamisest nähtavad ja kogu tema muusika on telefonis - milles nende mõte on?
  • Diivan. Jumal teab, mida rõvedat selle peal tehtud on. Mehed pole ju erilised koristajad ja sellel on arvatavasti jälgi tema eksnaisest. Öäkk!
  • Spordimeened. Maja pole muuseum ja naised vihkavad sporti. Mida ta arvas, et nende asjadega juhtub?
  • Maal. See on jube ja kõik on sellega nõus peale tema. Kui see mõneks ajaks seinalt maha võtta, unustab ta, et see üldse olemas oli.
  • Tool. See oli kindlasti tema lemmiktool eneserahuldamiseks ja seda kasutati ka arvutimängude mängimiseks. Sisse imbunud toidujäätmed ja sperma pole minu ettekujutus toolikattest.
  • Helisüsteem. Kõik, mida sul vaja, on iPod ja dokk.
  • Spordivarustus. Ta pole viimased neli aastat üritanud trenni teha - milleks sellega kodu risustada?

Psühholoog Anjula Mutanda kommenteeris: «Kolimine «minu oma ruumist» «meie jagatud ruumi» võib olla põnev, kuid see suur samm võib põhjustada ka emotsionaalset stressi. Miks? Sest sinu kodu on pühamu ja see peegeldab su olemust, mistõttu võib siis, kui keegi sinu juurde elama tuleb, tunduda, justkui sind tahavad vallutada kellegi teise asjad. See võib viia alateadliku «ruumi valvamiseni», kus pannakse oma esemetega territoorium paika ning selle rikkumine partneri poolt võib pingeid tekitada. Harmoonilise suhte võtmeks on tiimina töötamine. Suhelge ja arutage, mis on praktiline - leppige kokku, mis jääb ja mis mitte ning olge valmis kompromissiks. Kui otsustate koos, kuidas luua võrdne ja jagatud ruum, võite kindlad olla, et teie kooselu on nauditav ja positiivne kogemus.»

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles