Testi ennast! Kui hästi tunned EMA eelnevate aastate kandidaate ning võitjaid?

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Panus Eesti muusikasse: tänavu jaanuaris Eesti Muusikaauhindade galal. Vasakul kultuuriminister Urve Tiidus.
Panus Eesti muusikasse: tänavu jaanuaris Eesti Muusikaauhindade galal. Vasakul kultuuriminister Urve Tiidus. Foto: Erakogu

Eesti Muusikaauhinnad jagatakse kätte juba neljapäeval, aga seniks võite ära täita väikese küsimustiku, testimaks oma teadmisi eelnevatel aastatel kandideerinud ja auhinna võitnud muusikutest. Testi võite kirjutada vabalt valitud nime ning artikli lõpus saate näha, mida ütleb testi tulemus teie teadmiste kohta Eesti Muusikaauhindadest.

Mida ütleb testi tulemus sinu kohta:


0% - 30% - Oled ehk Eesti muusikamaailmast eemal olnud. Proovi veel korra testi teha. Ehk teisel korral on tulemus juba teine. 

31% - 50% - Tead täpselt sama palju Eesti Muusikaauhindade eelmiste aastate kandidaatidest ja võitjatest kui keskmine eestlane. Üpris tubli tulemus.

51% - 70% - Tead Eesti Muusikaauhindadest päris palju. Oled vist aastate jooksul tihti raadiot kuulanud ja televiisorit vaadanud.

71% - 100% - Oled tõeline Eesti muusika austaja. Võid ennast auväärselt melomaaniks nimetama hakata.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles