Ivo Linna jälestab näägutamist: see ei vii kuskile!

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Ivo Linna
Ivo Linna Foto: Kanal 2

Laulja Ivo Linna avaldas Kanal 2 saates «Avameelselt suhte vahetusest» arvamust, et kooseludele saavad sageli saatuslikuks pidev elukaaslase õpetamine ja näägutamine.

«Seda on minu elus ka ette tulnud, et kui sa tunned end väga hästi, siis hakkab mingi jura pihta, et istu nii, astu naa, pane see kohvitass nüüd siia... Selline väiklane 3b klassi tasemel õpetamine. No ausalt öeldes mind ajab see närvi. Kui läheb selliseks näägutamiseks, siis mul on tunne, et ma olen vaba mees vabal maal ja teen, mis ma tahan,» ütles Linna. 

«Seda on seltskondades nähtud ka, et kui mõni nimene on võibolla veidi ülevamas meeleolus, ja siis tema partner - enamasti naised - hakkab õiendama, et mida sa jälle jood ja nii edasi. See ei vii kuskile.»

Saatejuht uuris, kas Ivo läks eelmisest naisest Reedast lahku seetõttu, sest ta püüdis teda liiga palju muuta.

«Eks ta ikka proovis küll mind muuta selles suunas, mis tema jaoks õige tundus ja ega ma seda pahaks pane. Aga, noh, nii ta läks...» nentis Linna.

Foto: Kanal 2
Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles