Algab romantikasari «Südame seadus» Andie MacDowelliga peaosas

Inna-Katrin Hein
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
kaader seriaalist «Südame seadus»
kaader seriaalist «Südame seadus» Foto: Kanal 2

Täna kell 21.30 alustab Kanal 2s uus romantikasari «Südame seadus» (Cedar Cove) , mille peaosas särab populaarne näitleja Andie MacDowell.

 «Südame seadus» on haaravalt emotsionaalne lugu väikelinna kohtunik Olivia Lockhartist (hittfilmist «Neli pulma ja üks matus» tuntud Andie MacDowell), kes on üle elanud poja surma ja valusa abielulahutuse. Kui levib kuuldus, et Oliviat ootab ees ametikõrgendus ja linnast lahkumine, tekitab see linnakeses palju pingeid. Kahetimõistetavaid signaale saadab ka naise eksabikaasa, kes tundub igatsevat möödunud aegu. Kõigele vaatamata ei ole Olivia kaotanud lootust leida tõeline armastus... Muutuste lävel seisab ka tema tütar, kes peab valima kahe armastuse vahel.

 Maailmas väga menukaks osutunud sarjale annab erilise võlu selle päikeseliselt romantiline pildikeel. Väikelinn, kus tegevus toimub, mõjub ekraanil peaaegu maapealse paradiisina.

Samuti eristub «Südame seadus»  sellega, et ei süsti vaatajatesse negatiivseid emotsioone.

«See seriaal on soe puhkehetk süngetest ja närvilistest telesarjadest,» arvab peaosatäitja Andie MacDowell.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles