Äriemand Tiiu Järviste põrutas rolleriga vastu bussi

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Laiemalt tuntuks sai Tiiu Järviste telesaates Laulud tähtedega
Laiemalt tuntuks sai Tiiu Järviste telesaates Laulud tähtedega Foto: Karli Saul

Laulsaates kuulsust kogunud Tiiu sõitis oma Vespa disainrolleriga tagant otsa Pärnu maanteel jalakäijate läbilaskmiseks peatunud bussile. Puhtalt tähelepanematusest, nagu ta ise tunnistab.


«Ausõna, ma ei mõelnud meestele, moele ega muusikale!» pihtis Tiiu Õhtulehele. «Mõtlesin majandusele, mitte liiklusele. Käed-jalad ja pea on otsas, julmalt palju sinikaid ainult.» Õnneks oli Tiiul peas kena lilleline kiiver. Enam-vähem vigastusteta tuli avariist välja daami Louis Vuittoni kotike. Itaalia roller Vespa Granturismo 125 sai kriimustada, aga taaskäivitus vapralt ning Tiiu võis edasi kontorisse vurada, kus ootamas tema väljaantava ajakirja «Mood» värske number.

Kontoris pesi Tiiu põlved puhtaks ja viskas katkised sukad prügikasti. «Ise olen süüdi, valesti valitud «elukiirus», tähelepanu hajutatus, vale pikivahe jne,» rääkis ta avarii põhjustest.

Liinibussi vigastustest teateid ei ole.
 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles