Video: filmide «Star Wars» ja «Skyfall» näitleja suri ootamatult

Inna-Katrin Hein
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Khan Bonfils
Khan Bonfils Foto: imdb.com

James Bondi filmis «Skyfall» üles astunud ning «Star Wars» filmis Jedi meistrit kehastanud noor näitleja suri ootamatult lavaproovis.

Khan Bonfils varises kokku Londonis teatri The Rag Factory uue lavastuse Dante «Põrgu» lavaproovis, edastab BBC.

Craft Theatre kompanii töötajad ja parameedikud püüdsid teda elustada, kuid see ei aidanud.

«Khan kukkus kokku ning teatrijuht Rocky Rodriguez tegi talle koheselt kunstlikku hingamist. Kohale kutsutud parameedikud püüdsid samuti aidata, kuid ta elu päästa ei suudetud,» teatas teatas teatrikompanii pressiesindaja Chris Hislop.

Ta surma põhjus ei ole teada.

Hislop lisas, et kogu näitlejate trupp on tragöödiast šokis.

Bonfilsile loodetakse leida asendaja, et lavastuse proovid jätkuda saaksid.

«Esietendus pidi olema homme 8. jaanuaril. Koos uue osatäitjaga loodame selle lavale tuua laupäeval 10. jaanuaril,» teatas teatri esindaja.

Kan mängis Jedi meistrit 1999. aasta «Star Wars» filmis «Episode 1: The Phantom Menace», mille peaosades olid Liam Neeson ja Ewan McGregor.

Samuti mängis see näitleja veel mitmetes linateostes ,kaasa arvatud «Lara Croft Tomb Rider: The Cradle of Life», «Batman Begins» ja James Bondi filmis «Skyfall,  kuid ka mitmes Londoni West Endi lavastustes.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles