5 karmi märki, et su sõprus on mürgine

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Naine õunaga
Naine õunaga Foto: SCANPIX

Raamatu «Live Like a Hot Chick» autorid Jodi Lipper ja Cerina Vincent avaldasid Yahoo! veergudel, kuidas ära tunda toksilist sõprussuhet.

1. Sõbranna flirdib su mehega, teeb tema ligiduses seksuaalseid märkusi ja vihjeid, on teda nähes liialt elevil või on isegi talle sülle istunud või tema ees võrgutavalt tantsinud.

2. Sõbranna laenab sult sageli raha ja lubab tagasi maksta, kuid selle asemel kurdab, millises hirmsas pankrotis ta on ja ostab samas paari tuhande kroonised teksased.

3. Ta kommenteerib üleolevalt su välimust, tööd või suhteid. Näiteks: «Mis värk nende kingadega on?», «Kas sul pole mõnikord piinlik inimestele öelda, millega sa elatist teenid?», «Noh, sel nädalavahetusel istud jälle kodus?».

4. Sa kõhkled enne hea uudise jagamist, sest muretsed, kas sõbranna reageerib sellele imelikult või kadetsevalt ning pöörab midagi suurepärast kurnavaks ja dramaatiliseks tüliks.

5. Sõbranna muudab pidevalt plaane ja kokkuleppeid viimasel minutil ning hilineb alati, mistõttu tunned, et ei saa tema peale üldse loota, sest ta ei austa sind ega su aega.

Kas sina tead veel lollikindlaid märke, et sõprussuhe tasuks lõpetada?

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles