«Eesti otsib superstaari» saatejuht on Karl-Erik Taukar!

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Karl-Erik Taukar
Karl-Erik Taukar Foto: TV3

«Eesti otsib superstaari» kuuendat hooaega hakkab juhtima Karl-Erik Taukar. Taukar tunnistab, et saatega seoses on tal palju väga häid mälestusi ning tänu isiklikele kogemustele on ta valmis osalejaid alati toetama.

2012. aasta sügisel ise staarisaates edukalt osalenud Karl-Erik Taukari sõnul inspireerib «Eesti otsib superstaari» nii teda kui ka kogu Eesti rahvast: «Me kõik näeme lauljate arengut eelvoorudest kuni finaalini, mis juba iseenesest on väga põnev - kuidas kodus vaikselt nokitsevast lauljast saab staar, kes laulab pool aastat sadadele tuhandetele inimestele otse-eetris; see saade täidab unistusi kõige ehedamas mõttes,» kinnitab ta.

Kui varem on staariotsinguid suunanud saatejuhtide paar, siis tänavu on Karl-Erik Taukar selles rollis üksinda. «Üksi juhtimisel pead vastutama kõige eest ise, ei pea ega saa loota kellelegi teisele. Hea ja vaimukas partner on kindlasti toeks ning tema puudumisel tuleb lihtsalt ise rohkem jõuda,» märgib ta.

Foto: TV3

Tänu isiklikule kogemusele teab Taukar, kui pingeline on oodata oma järjekorda näiteks stuudiovoorudes, kus suurele auditooriumile esinemine on paljude lauljate jaoks esmakordne: «Eelmisel hooajal saime vendadelt Kalmetitelt tuge läbi nalja, eks ma püüan olla tänavustele lauljatele sama hea abimees. Saatejuht ongi osalejatele kõige lähemal ja näeb, kui nad tuge vajavad.»

Saatesse pürgijaile soovitab Karl-Erik Taukar: «Endas tuleb kindel olla. Enne tulemist tasub paarile sõbrale ette laulda täpselt sellises vormis nagu kohtunikele saates. Ja kui enesekindlus ja ettevalmistus on olemas, tuleb valmistuda üheks elumuutvaks kogemuseks.»

«Eesti otsib superstaari» esimene eelvoor toimub juba sel laupäeval Tallinnas, lisainfot leiab siit.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles