Jennifer Aniston: Brad Pittist rääkimine ei ole mulle valus

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Actors Justin Theroux, left, and Jennifer Aniston arrive at the Oscars at the Dolby Theatre on Sunday Feb. 24, 2013, in Los Angeles. (Photo by Todd Williamson/Invision/AP) / SCANPIX Code: 436
Actors Justin Theroux, left, and Jennifer Aniston arrive at the Oscars at the Dolby Theatre on Sunday Feb. 24, 2013, in Los Angeles. (Photo by Todd Williamson/Invision/AP) / SCANPIX Code: 436 Foto: Todd Williamson/AP

Näitlejanna Jennifer Aniston on pärast lahutust oma eluga edasi läinud, ehkki meedia seda ei tundu olevat.

Aniston rääkis saates «Sunday Morning», milliseid tundeid tekitab temas see, kui ta peab rääkima oma esimesest abielust. Ta lahutas Brad Pittist 2005. aastal.

«See ei ole mulle valus,» ütles Aniston. «Minu arust jälitab see narratiiv mind seetõttu, et sellest saab huvitava pealkirja. Seda teemat hoiab üleval pigem meedia.»

Anistoni sõnul suhtleb ta jätkuvalt Pittiga, ehkki harva: «Oleme teineteisega jäid soove vahetanud, kuid see pole mingi pidev asi.»

45-aastane näitlejanna on praegu õnnelikult kihlatud 43-aastase Justin Theroux'ga. Kõlakate kohta, et nad pelgavad päriselt abielluda, ütles Aniston: «Me teame oma tõde. Kõik muu on lihtsalt müra.»

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles