Mees sõi palju, kuid naine võttis kaalus juurde

Inna-Katrin Hein
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: SCANPIX

Soomes Kajaanis elav abielupaar paljastas meediale nendega toimunud kummalisuse.

Naise sõnul sõi ta mees üsna palju, kuid mees kaalus juurde ei võtnud, edastab YLE.

«Mu mehele meeldis korralikult süüa ning ma ei tahtnud temast kehvem olla. Mees kaalus juurde ei võtnud, kuid minule tekkis 40 lisakilo,» teatas soomlanna.

Varem maal elanud paar tegi füüsilist tööd, mis hoidis kehakaalu enamvähem normaalsena, kuid linna kolides muutus ka töö.

«Olime maatööde keskel ning ei teinud mingit lisatrenni. Selle tõttu ei ole meil treeningukogemust ega –harjumust. Ma ei teadnud isegi jõusaalide olemasolust,» selgitas naine.

Naine alustas kaalulangetamisega neli aastat tagasi ning on nüüdseks kaotanud 26 kilogrammi. Ta eesmärgiks ei olnud kiire kaalulangus.

Pere kõige tähtsam abivahend on olnud köögikaal, millega on vajalikud toidukogused üle kaalutud.

«Järgime nüüd väga täpselt kui palju ja mida sööme. Internetis on palju infot toidu kalorsuse kohta. Kui hakkasin teadlikult toituma, siis oli minu jaoks üllatus kui palju kaloreid ma tegelikult tarbisin. Aastaga muutus mu menüü ja toitumine radikaalselt,» selgitas naine.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles