Legendaarne «Kodus ja võõrsil» naaseb täna Kanal 11 ekraanile

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
«Kodus ja võõrsil»
«Kodus ja võõrsil» Foto: Kanal 11

Täna, 5. jaanuaril naaseb legendaarne Austraalia draamasari «Kodus ja võõrsil» värskete osadega Kanal 11 ekraanile. Sari on eetris argipäeviti kell 19.00. Kanal 2 näitab igal hommikul kell 11.00 eelmisel õhtul eetris olnud episoodi kordust.

Tulles vastu televaatajate soovile, naaseb täna kell 19.00 «Kodus ja võõrsil» Kanal 11 ekraanile. «Kodus ja võõrsil» (originaalpealkirjaga «Home and Away») on fenomenaalselt edukas ja pikaealine Austraalia draamasari ookeani-äärse väikelinna Summer Bay elanike rõõmudest ja muredest, armumistest ja südamete purunemistest. Sarja trumbiks haaravad ja inimlikult usutavad tegelaskujud, kelle eludega on vaatajal kerge samastuda. Tegelaste galerii on ka piisavalt mitmekesine, et igaüks leiaks endale lemmiku, kellele kaasa elada - on nii teismelisi, noori täiskasvanuid kui ka juba küpsesse keskikka jõudnud peategelasi. Lisaboonuseks on Summer Bay igikestev päike, mis rõhutab sarja positiivsust ja elurõõmu.

«Kodus ja võõrsil» on eetris argipäeviti kell 19:00.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles