Prints Andrew katkestas alaealisega seksimises süüdistatuna suusapuhkuse

Inna-Katrin Hein
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Prints Andrew
Prints Andrew Foto: SCANPIX

Briti prints Andrew katkestas Šveitsis Verbieris suusapuhkuse ja lendas tagasi kodumaale, kuna teda süüdistatakse alaealise tüdrukuga seksuaalsuhtes olemises.

Meedia andmetel peab ta kriisi tõttu nõu oma ema, kuninganna Elizabeth II ja õukonna juriidiliste asjatundjatega, kirjutab Daily Mail.

Printsi süüdistab ameeriklanna Virginia Roberts, kelle väite kohaselt seksis prints temaga kui ta oli 17-aastane. Robertsi sõnul oli ta siis USA miljardäri Jeffrey Epsteini seksiori.

Epstein olevat noort naist prints Andrewle tutvustanud ning prints oli avaldanud soovi naisega seksida.

Prints Andrew seksis väidetavalt Robertsiga Epsteini Kariibi mere saarel asuvas majas, kus miljardär korraldas orgia. Prints ja noor naine olevat seksinud ka Londonis ühes majas ning Epsteini New Yorgi korteris.

Naise isa, 58-aastase Sky Robertsi sõnul kohtus ta tütar Londonis Jeffrey Epsteini vahendusel ka kuningannaga.

Isa arvates on prints Andrew süüdi ja ta peab kohtu ees aru andma.

Printsi sõprade sõnul võis Andrew sattuda skandaali selle tõttu, et valis valed sõbrad, kes talle niiöelda augu kaevasid.

Prints Andrew väidetav seks alaealisega tuli teemaks Jeffrey Epsteini üle peetaval kohtul.

Epsteini kahtlustatakse alaealiste tüdrukute ärakasutamises seksi eesmärgil. Florida kohtudokumentides seisab, et Epsteini sõpraderingi kuuluv prints sai samuti neid niinimetatud seksiorje kasutada.

Prints Andrew peaks osalema 21. jaanuaril Šveitsis Davoses majandusfoorumil ning Briti õukonna kinnitusel ei jäta prints süüdistuste tõttu sellel üritusel osalemist ära.

Briti kuningliku pere esindaja kinnitusel ei ole prints Andrew olnud Virginia Robertsiga seksuaalses kontaktis. Prints ei kavatse teda süüdistava naise vastu kohtusse minna.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles