Miks jäi Kanal 2 aastalõpusaatest välja Merlyn Uusküla kaardiennustus presidendipaarile?

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Aastavahetus Kanal 2ga
Aastavahetus Kanal 2ga Foto: Ardo Kaljuvee / Kanal 2

Lauljatar Merlyn Uusküla väljendas Facebookis enda ja sõprade imestust, et Kanal 2 ei näidanud planeeritud ajal tema aastalõpusaates tehtud meelelahutuslikku kaardiennustust ja jõululaulu. 

«Kõik, kes küsivad, kuhu jäi minu poolt tehtud meelelahutuslik kaardiennustus presidendipaarile saates «Aastavahetus Kanal 2ga». Esitasin salvestusel ka ühe jõululaulu, ka see jäi välja. Lisaks jäi välja Anne Veski esinemine ja intervjuu. Sellist nalja pole varem veel olnud, et lähed planeeritud külalisena salvestusele, veedad seal neli tundi ja seda saateajas ei näidata,» kirjutas Merlyn laupäeval Facebookis.

Uusküla ütles pühapäeval Elu24-le, et saate tegija Teet Margna kirjutas talle juba vabanduse ja kõik on hästi.

«Ehk saab Kanal 2 minu ja teiste väljajäänud nupud mõnel muul ajal avaldada,» loodab lauljatar.

Margna seletas, miks «Aastavahetus Kanal 2ga» oli originaalis pikem kui mõned päevad hiljem korduses: 

«Olime oma aastavahetuse saate intervjuusid jms planeerides liiga optimistlikud ja seepärast tuli saade mõnevõrra pikem kui Kanal 2 saatekavas ettenähtud aeg. Arvestades, et tegu on erisaatega aastavahetusel, ei olnud see esialgu suureks mureks. Saate esimene osa lõppes enne presidendi kõnet ja jätkus kohe pärast südaööd (ning järgnev Kanal 2 programm nihkus umbes pool tundi hilisemaks). Selline saate ülesehitus olekski võinud olla varasemalt planeeritud, aga nagu selgus, olime teinud ajalise valearvestuse. 

Saate korduse jaoks Kanal 2 kavas mõistetavalt mingit ajavaru ei olnud ja tervet Kanal 2 programmi nihutada taas polnud võimalik. Saadet tuli lühendada. Ainus mõeldav variant oli loobuda saate teise osa näitamisest (külalisteks Merlyn Uusküla, Jan Uuspõld ja Anne Veski). Lisaks tuli veelgi lühendada ka esimeses plokis olnud jutte ja laule. Pidime loobuma ka Peeter Volkonski esitatud vahvatest luuleklippidest. See oli väga kurb reaalsus, aga midagi polnud parata. 

Täname kõiki, kes elasid aastavahetusel kaasa meie originaalsaatele ja vabandan südamest meie heade külaliste ees, keda saate korduses enam näha ei saanud!»

Foto: Ardo Kaljuvee / Kanal 2
Kommentaarid
Copy
Tagasi üles