Lehmad ja pullid said oma kohtingulehekülje

Inna-Katrin Hein
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Sylvain Frobert
Sylvain Frobert Foto: SCANPIX

Prantsuse farmer Sylvain Frobert käivitas lehmade ja pullide kohtingulehekülje, et leida oma lehmade jaoks õiged pullid, kellega lehmi paaritada.

Kesk-Prantsusmaal Saint-Prix´s tegutsev Frobert ei ole kosjasobitaja selle sõna otseses mõttes, vaid 160 Charolais lehma omanik, kes vajab lehmadele õiget geneetilist materjali, edastab The Telegraph.

Faremri sõnul ei ole lehmade ja pullide jaoks õige partneri leidmine erinev inimeste partneriotsingust ning selle tõttu käivitas ta lehekülje trouverlebontaureau.com (Leia õige pull).

Lehekülg on üles ehitatud nagu inimeste kohtinguleheküljed ning seal on «naiste» ja «meeste» profiilid. Näha on looma sugu, vanus, tõug, kehaline suurus ja muud vajalikud näitajad.

Möödunud aasta oktoobris käivitatud lehekülge reklaamitakse hüüdlausega «Sobivad partnerid nii lehmadele kui pullidele».

Seal on väga seksikate nimedega loomi, näiteks Cyrano, Bariton, Ariadne ja Henrietta.

Praegu on see lehekülg prantsusekeelne, kuid hiljem kavatsetakse käivitada ka inglise-, hispaania-, itaalia- ja hiinakeelne versioon.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles