Selgeltnägija Ilona Kaldre andis rabava vihje peaministri suhte kohta

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Mida toob aasta 2015?
Mida toob aasta 2015? Foto: TV3

Selgeltnägija Ilona Kaldre ennustas saates «Mida toob aasta 2015», mis ootab ees peaminiter Taavi Rõivast ja tema elukaaslast Luisa Värki.

«Ta kavaldab, sest ta hindab oma vabadust väga kõrgelt. Tooksin siin otsesed seosed tema tähemärgiga. Ta peab alati kaaluma poolt- ja vastuargumente. Ta vajab enda ümber nõuandjaid ja targemaid inimesi. Kui ta peab kellelegi midagi tõestama, siis ta abiellub, kuigi ta ise tahab olla vaba,» seletas Kaldre.

Selgeltnägija sõnul soovib Rõivas veel lapsi ning kui selles osas naisega kokkuleppe saavutab, siis tuleb kõne alla ka abiellumine. Praegu kasvab peres tütar Miina Rihanna.

«Kui tuleb kõne alla veel üks laps, tuleb kõne alla ka abielu,» ütles Kaldre, kuid lisas pärast hetkelist mõttepausi paljutähenduslikult: «Sellisele mehele on iseloomulik omada enda kõrval mitte ainult ühte naist.»

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles