Ilona Kaldre annab TV3 ennustussaates vihje peaministri abielu kohta

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Mida toob aasta 2015?
Mida toob aasta 2015? Foto: TV3

TV3 jätkab traditsiooni aasta viimasel õhtul saates «Mida toob aasta 2015?» tulevikku vaadata. Muuhulgas kuuleb tänavugi põnevaid ennustusi riigimeeste eraelu teemal, näiteks annab selgeltnägija Kaldre vihje peaministri abielu kohta.

«Vast kõige intrigeerivam ongi kolme maailmakuulsa selgeltnägija ülesastumine,» märkis saatejuht ja toimetaja Anna-Maria Makko.  Ilona Kaldre, Aljona Orlova ja Veet Mano ennustavad Eesti tuntud poliitikute fotode põhjal, millised üllatused riigimehi algaval aastal ootavad. Luubi all on nii presidendipaar kui ka peaminister ja tema elukaaslane, kelle suhte ja oodatud abielu kohta on Ilona Kaldrel kindel nägemus. «Eks meil kõigil ole inimlik huvi, mida algav aasta meile toob. Igatseme ju ikka paremat homset ja tulevikku. Loodan, et saade tuleb põnev ja rahuldab veidigi uudishimu,»  lisas Anna-Maria Makko.

Loomulikult annab saabuva sinise lamba aasta põhjaliku iseloomustuse Igor Mang, kes nägi  aasta eest hämmastavalt  täpselt ette 2014. aasta sündmusi. Edda Pauksonilt kuuleb horoskoopi kõikidele sodiaagimärkidele. Lisaks astroloogide ennustustele osaleb saates ka  välispoliitika analüütik Ahto Lobjakas, kes analüüsib järgmise aasta olulisemaid sündmusi nagu Riigikogu valimised ja Putini Venemaa järgmised käigud.

«Mida toob aasta 2015?» on TV3s aasta viimasel õhtul kell 20.00.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles