Saage tuttavaks, tema ongi Kerttu Rakke mees!

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Tänasel «Kodu keset linna» uue hooaja pressiesitlusel oli põhitähelepanu seitse pikka aastat seriaalile käsikirja kirjutanud Kerttu Rakkel.


 

Rakket tänasid tehtud töö eest TV3 juht Priit Leito ja seriaali produtsent Raivo Suviste, kusjuures vimane mainis jutu sees, et Rakke tuli üritusele lapsega, kes ootab parasjagu autos. Rakke tegi selle peale häiritud nägu ja sosistas Suvistele umbes midagi sellist, et kurat, Suviste! soovimata ilmselgelt oma allaaastast lapsukest ja lapse isa avalikkuse ette tuua.

 

Siiski ei saanud Elu 24 kuidagi tähelepanuta jätte meie lugejatele armsa avaliku elu tegelase eluga seonduvat ja tegi paar pilti TV3 maja parklas autos ootamisest väsinud Rakke pereliikmetest, kui nad väljusid hetkeks mustast Mersust.

 

Beebi nimeks on Lilyan. Lilyani isa ei ole eestlane. Kerttu elab praegu Eestis ja lapse isa Pariisis. Veebruaris pajatas kirjaneitsi Kroonikale, et ei usu, et ta kavatseks lähiajal Pariisis resideeruva lapse isaga kokku kolida või abielluda.

 

Kiika pildigaleriid!

 

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles