Kanal 2 meenutab aasta tipphetki ning üllatajaid

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
«Jõulusoojus». Taavi Rõivas ja Luisa Värk tütrega
«Jõulusoojus». Taavi Rõivas ja Luisa Värk tütrega Foto: Karli Saul/Kanal 2

Täna kell 20:30 meenutab Kanal 2 erisaade «Unustamatu 2014» lõppevat aastat selle ilus ja valus nii meil kui võõrsil. Millised olid 2014. aasta meeliülendavad õnnehetked, suuremad prohmakad ja valusamad tagasilöögid?

Kevadel toimusid mõnevõrra üllatavate tulemustega Europarlamendi valimised ning vahetus ka valitsus: uueks peaministriks sai Taavi Rõivas. Poliitiliselt oli ärevalt päevakorras skandaalne koosoluseadus.

Foto: Jaanus Lensment

Meelelahutuslikumas maailmas lõid laineid Evelin Ilvese ennastunustav suudlus Tallinna sumedas öös ning terves maailmas sotsiaalmeedias laineid löönud heategevuslik jää-ämbri väljakutse. Televisioonis ilmus uue tegijana eetrisse soe ja südamlik muusikasaade «Laula mu laulu», Eurovisiooni võitis aga habemega naine, kes osutus hoopis kleidiga meheks.

Foto: Marko Mäestijärv/Kanal 2

Sügisel raputasid Eestit aga nii Eston Kohveri spionaažiskandaal kui ka Viljandi koolitulistamine. 2014 oli ka välispoliitiliselt äärmiselt huvitav aasta. Venemaa rünnak Ukrainas Krimmi poolsaarele vallandas sisuliselt uue külma sõja. Meile lisas toetust USA presidendi Barack Obama välkvisiit Tallinnasse.

Foto: Dmitri Kotjuh (www.kotjuh.com)

Spordis pakkusid helgeid elamusi nii jooksja Rasmus Mägi kui kettaheitja Gerd Kanter – mõlemad võitsid Euroopa meistrivõistlustel hõbemedali. Rasmus Mägi krooniti äsja ka Eesti aasta sportlaseks.

Foto: Kanal 2

«Unustamatu 2014» jätkab Kanal 2 pika-aegset ja vaatajate seas menukat traditsiooni võtta lõppev aasta kokku informatiivses, ent samas ka inimlähedasemas võtmes.

Saadet juhib Olaf Suuder.

«Unustamatu 2014» on Kanal 2s täna, 30. detsembril kell 20:30.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles