Kuninglik Aastavahetuspidu kui glamuurses lossisaalis - maskid ette!

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Aastavahetus klubis Teater
Aastavahetus klubis Teater Foto: Klubi Teater

Sel kolmapäeval on aasta tähtsaim öö. Aastavahetus ja selle esimene öö määrab selle, kuidas näeb välja sinu kogu aasta! Klubi Teatri Maskiballi kuninglikus atmosfääris ning pidulikus meeleolus möödub öö meeleolukalt ning muudab sinu aastavahetuse ja ühtlasi kogu aasta glamuurseks ning õnnelikuks!

Klubi Teater ja  Moet & Chandon esitlevad:  Alusta enda uut ja põnevat aastat linna säravaimas klubis koos salapäraste staaride ja artistidega! Glamuurne atmosfäär ja aegumatu kuningliku lossisaali maskiball loovad koosluse, mis lennutab sind uude aastasse lõbusate seltskonnatantsude, meeleolukate üllatuste ning särava showprogrammi saatel! Öö, mil nautida vaid parimat seltskonda, šampanjat ja muusikat! Enda parimate sõprade, Moet & Chandon'i vastapandamatu šampanja ja DJ Henry suurepärase muusikavaliku ja mitmete säravate üllatusesinejatega saab aastavahetusest unustamatu pidu, mida meenutada ja mille taktis pidutseda kogu aasta!

Foto: Klubi Teater

Et alustada enda aastat ekstra glamuurselt osale vastupandamatus piletiloosis! Loosi läheb 3x100 euro väärtuses baarikrediiti aastavahetuse ööks! Saada meil aadressile mareli@klubiteater.ee ja kirjuta sinna, mida ootad uuelt aastalt! Õnnelike võitjatega võetakse ühendust kolmapäeval kell 19.00!

Sel kolmapäeval on kõigil võimalik saada osa aegumatult populaarsest ja salapäraselt hurmavast Maskiballist, mis  muudab klubi ruumid  glamuurseteks lossi saalideks, kus saab ringi liikumas näha salapäraseid ja kauneid printsesse ja vapraid rüütleid - haara mask, tule ja alusta enda aastat parima peoga linnas! Kohtumiseni klubi Teater Maskiballil!

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles