Galerii: meeleolukas pidu lumises lilleaias salapäraste ninjade saatel

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Eelmisel reedel, 26.detsembril ootas Klubis Teater kõiki Buddha Lounge pidu, kus puudusid mured ja mõnusa muusika taktis sai end pühadesöömadest turgutada ja aastavahetuseks ette valmistada. 

Budhha Lounge oli seekord eriliselt talveteemaline - «Snowy Cherry Blossoms», mis tõi kauni talveilma ka klubisse sisse ning kostitas inimesi lõbusa peo ja vapustava live-showga.

Foto: Maksim Toome

Pidu möödus lõbusalt ja meeleolukalt, lauad olid pudelitest lookas ning tantsuplats püsis täis varajaste hommikutundideni. Kohapeal  ootas kõiki ees võimas idamaine trummi-show suurepärase Helen Victoria Kirsi poolt, kes lükkas eksootilise etteastega peo korralikult käima. Lisaks trummi-showle olid kohal ka kütkestavad talvised geishad kõige hurmavamates kostüümides ning küünlavalgus ja lava-show salapärastelt ninjadelt, mille saatel kestis meeleolukas pidu hommikutundideni.

Foto: Maksim Toome

Juba sel kolmapäeval saab klubist Teater aga kuninglik lossisaal, mis enda glamuurse atmosfääriga loovad koosluse, mis lennutab sind uude aastasse lõbusate seltskonnatantsude, meeleolukate üllatuste ning särava show-programmi saatel! See on klubi Teatri suur AASTAVAHETUSE MASKIBALL! Rohkem infot ürituse kohta Facebookist.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles