«Päästja koolikella» staar väidetavast pussitamisest: see oli enesekaitse

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Dustin Diamond kohtusaalis
Dustin Diamond kohtusaalis Foto: SCANPIX

«Päästja koolikella» staar Dustin Diamond on veendunud, et ta pääseb pussitamisintsidendi puhul kriminaalsüüdistusest, kuna tegu oli enesekaitsega.

Näitleja vahistati reedel Wisconsinis, kuna ta olevat baaris tundmatut meest vedrunoaga pussitanud, kirjutab TMZ. Mees sai väidetavalt kaenla alla kahesentimeetrise haava, mis ei olnud eluohtlik. Diamond sai süüdistuse teiste inimeste ohustamises, korrarikkumises ja varjatud relva kandmises.

Diamond väidab, et ta sekkus, kui tema elukaaslane Amanda Schutz teise naisega kaklema hakkas. Diamondi sõnul ei pussitanud ta meest tahtlikult, vaid see juhtus kogemata rüseluse käigus.

«Seal oli grupp purupurjus inimesi, kes sõimasid ja solvasid,» ütles Diamond esmaspäeval kohtus. Ta olevat näinud, kuidas tema elukaaslaslane veritses ja kaks meest teda juustest kiskusid.

Diamond veetis nädalavahetuse trellide taga ja ta pääses esmaspäeval kautsjoni vastu vabadusse.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles