Curly Strings ja Karl-Erik Taukar esinevad Eesti Muusikaauhindadel

Meisi Volt
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Halensi sügishooaja avaürituse moekas seltskond, Karl-Erik Taukar
Halensi sügishooaja avaürituse moekas seltskond, Karl-Erik Taukar Foto: Ardo Kaljuvee

Sel aastal võimsalt debüteerinud Curly Strings ja juba mitmendat aastat edulainel jätkanud Karl-Erik Taukar astuvad üles Eesti Muusikaauhinnad 2015 auhinnatseremoonial. Teiste muusikute hulgas esinevad galal lisaks Ewert and The Two Dragons ning Tanja.  

«Curly Stringsi poolt tuleb esitusele lugu, mis pani sellele bändile aluse - «Üle ilma»,» ütles bändi liige Jalmar Vabarna. «Läinud aasta on olnud meie aasta - tulime aprillis välja debüütalbumiga ja ei osanud ettegi näha, et juba suvel mängime suurele publikule. Uue aasta alguses kirjutame uusi lugusid ja reisime bändiga Kariibidel, et akusid laadida ja mõtteid koguda,» lisas Jalmar Vabarna.

Karl-Erik Taukar nendib, et 2014 oli tema jaoks märgilise tähtsusega. «Panin kokku oma bändi, millega oleme terve aasta mööda Eestit tuuritanud ning salvestanud ja ilmutanud debüütalbumi «Vääramatu jõud». See aasta on mind mitmes suunas arendanud ja kasvatanud, võtnud ja andnud tagasi väga palju energiat ning ristanud teid mitmete andekate muusikutega. Kevadel ilmunud singel «Vastupandamatu» püüdis tiibadesse suure tuule ja albumi salvestamine oli üks lahedamaid asju minu elus,» ütles laulja.

Suurimad tunnustused 2014. aasta saavutuste eest muusikamaalimas antakse kätte 15. jaanuaril Nordea Kontserdimajas. Auhinnatseremooniale on müügil piiratud arvul piletid Piletilevis ja Ticketpros.

Lisainfo kodulehel ja Facebookis.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles