Lindsay Lohan vabanes võõrutusravilt

Inna-Katrin Hein
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Lindsay Lohan
Lindsay Lohan Foto: SCANPIX

Hollywoodi näitlejanna Lindsay Lohan vabanes Los Angeleses võõrutusravilt varem, olles rehabilitatsioonikeskuses vaid 22 päeva.

Arstid kirjutasid 24-aastase staari välja, kuna nende sõnul ei kannata ta alkoholi-, narkosõltuvuse ega psühhiaatriliste probleemide käes, kirjutab msnbc.msn.com.

Psühhiaatrid panid Lohanile diagnoosi, et tal on hüperaktiivsuse sündroom, kuid rehabilitatsiooniarstid lükkasid selle ümber. Samuti ei leidnud kinnitust see, et staaril on bipolaarne häire.

Kohus määras Lohanile esialgu kolme kuu pikkuse ravi.

Enne sõltuvusravile määramist kandis Lohan vanglakaristust. Esialgu määratud 90 päevast oli ta vanglas vaid 13 päeva. Lohan vabastati hea käitumise ja vangla ülerahvastatuse tõttu.

Lohani saaga sai alguse 2007. aastal, mil ta jäi politseile vahele, olles  autoroolis alkoholijoobes. Hiljem sai katseajal olnud Lohan alkoholitarbimist jälgiva jalavõru. Kuna naine ei ilmunud alkoholi ennetamisest rääkivatele kursustele, siis pidas kohus seda katseaja rikkumiseks.  Ta sai reaalse vanglakaristuse.

Lohani isikliku elu probleemide tõttu on edasi lükkunud ka 1970. aastate pornotähe Linda Lovelace`i elust rääkiva filmi tegemine. Lohan pidi seal peaosa mängima.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles