Elu24 video! Grind: läbi löömiseks peab olema ebanormaalne

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

9. jaanuaril tähistab üritustesari Grind Rock Cafes oma 4. sünnipäeva. Elu24 käis kohal eelmisel peol klubis Hollywood ning vahetas paar sõna korraldajate Joosepi, Kaarli ja Mihkliga.

Sel aastal valiti EestiDJ veebilehe hääletusel Grind paremuselt teiseks klubiürituseks jäädes alla vaid Hirmo Faktorile. Mehi hääletuse tulemus ei heiduta ning et nende peo fenomen peitub heas muusikas ning külastajates.

Ürituste korraldamine pidi olema nagu elu isegi. Et olla edukas, peab välja mõtlema midagi erilist, minnes kohati isegi üle normaalsuse piiri.

Nädala sees töötavad mehed kontoris, kus tegeletakse ka muude ürituste korraldamisega. Lisaks võib neid kuulda laupäeviti Raadio 2 eetris.

Jõulude ajal võeti aeg maha, et 9. jaanuaril Rock Cafes maha pidada oma 4. sünnipäev. Uue aasta esimesel grindil astub peaesinejana üles kuulus Inlgismaa produtsent ja DJ, Sigma.

Vaata ka ürituse Facebooki lehte siit.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles