Julge norralanna näitas, milline on naisekeha pärast sünnitust tegelikult

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Siri Oline Myge neli päeva pärast sünnitust
Siri Oline Myge neli päeva pärast sünnitust Foto: Siri Oline Myge / Facebook

Norralanna Siri Oline Myge postitas Facebooki selfie, mille ta tegi neli päeva pärast sünnitust.

Tegemist on vastusega fitnessiblogija Caroline Berg Erikseni kuulsale pildile. Eriksen lõi mullu laineid üle maailma, kui ta postitas foto endast neli päeva pärast sünnitust, olles väga sale ja trimmis. Pilt tekitas palava arutelu, kuna paljude meelest ei peegeldanud see tegelikkust ja seadis naistele ulmelised standardid.

Sel nädalal jõudis Norra meediasse aga uudis, et Eriksen töötles paljusid oma blogis avaldatud pilte ja muutis end saledamaks. Paljud neist on praeguseks kustutatud.

Siri Oline Myge avaldas seejärel endast pildi, millel on näha tema ümar kõht ja ebaseksikas aluspesu.

«Kallis Caroline Berg Eriksen. Nii hea oli kuulda, et sa töötlesid oma pilte, sest nüüd julgen samuti postitada pildi endast neli päeva pärast sünnitust. Mul ei ole fototöötlusprogrammi, nii et andsin endast parima. Sina kandsid oma pildil seksikat rinnahoidjat ja aluspükse. Kahjuks pidin nendest täna loobuma, kuna mul rinnad lekivad ja vagiina veritseb - seetõttu kannan polsterdatud rinnahoidjat ja üsna silmatorkavat sidet,» seletab Siri.

«Kuid ma hoian kõhtu sees, et olla sama sale kui sina! Trennis ma käia ei suuda, kuna minestasin paari kuu eest jõusaalis. Seega pean süüdistama iseennast, et ma ei näe neli päeva pärast sünnitust välja nagu sina. Jälgisin pigem oma keha ja sündimata lapse vajadusi. Sellegipoolest pean ütlema, et olen kohutavalt õnnelik, et väikese lapse siia ilma tõin. See on igati väärt punnis kõhtu, hügieenisidemeid ja piimajõgesid.  Mina olen naine. Ja keha on keha.»

Caroline Berg Eriksen neli päeva pärast sünnitust
Caroline Berg Eriksen neli päeva pärast sünnitust Foto: Caroline Berg Eriksen / Instagram
Kommentaarid
Copy
Tagasi üles