Möllugalerii: Great Gatsby enneolematu pidu klubis Teater

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Eelmisel reedel ootas salapärane Mr. Gatsby kõiki suurejoonelisele ja salapärasele peole. Säravad kostüümid, kütkestavad esinejad ning kaunid neiud - kõik see võttis külalisi vastu juba välisuksel ning hullutas rahvast varahommikuni.

Foto: Maksim Toome

Klubi Teater viis eelmisel reedel külalised ajas tagasi 1920ndatesse ja 30ndatesse aastatesse, mil maailma vallutasid allmaailma härrasmehed ning sensuaalsed seltskonnadaamid. Sarnaselt tolleaegsele kõrgklassi pidutsemisele, olid ka sel õhtul pea igal laual šampanjapudelid ning lauas kaunid daamid. Üheks ööks sai klubist Teater suursugune Gloria Palace, kus toimus kõige ekstravagantsem ja rikkalikum pidu.

Foto: Maksim Toome

Meelelahutuse eest hoolitsesid lisaks võimsatele Kirill Saxi live'idele ka klubi Teater tantsijad, kes esitasid sel ööl Great Gatsby'st inspireeritud programmi ja pakkusid võimsa show, millelt silmi ei saanud üksi saalis olev noorhärra.  Ka pidulised andsid õhtule enda värvikate kostüümidega palju juurde, olles riietunud ajastukohasteks seltskonnadaamideks ja Gatsby'likult kütkestavalt ohtlikeks, ent vastupandamatuteks härradeks. Koos lõbutseti parima muusika saatel varahommikuni. 

Foto: Maksim Toome
Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles