Kanal 2 selgitab täna välja aasta suurima Eesti muusikahiti

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Ott Lepland ja Jaagup Kreem
Ott Lepland ja Jaagup Kreem Foto: Kanal 2

Täna, 26. detsembril kell 20:30 vaatab Kanal 2 meelelahutussaade «Aasta hitid 2014» tagasi lõppevale muusika-aastale ning paneb ühtlasi ritta kodumaiste esitajate suurimad hitid aastal 2014.

«Aasta hitid 2014» paneb kokku lõppeva aasta Eesti esitajate suurimate hittide edetabeli, võttes aluseks lugude reaalse mängitavuse statistika.

 2014 oli äärmiselt rikkalik muusika-aasta, mis tõi juba ennast tõestanud rahvalemmikute – nagu Tanel Padar, Anne Veski, Ott Lepland, Kõrsikud ja Terminaator – kõrvale ka uusi huvitavaid tegijaid, kes rõõmustasid kuulajate hingekeeli mõnusate muusikapaladega. Näiteks veel aasta aega tagasi ei teadnud keegi, kes on Brigita Murutar või Super Hot Cosmos Blues Band.

Aasta suurimaid hitte kommenteerivad muusikaasjatundjad ning armastatud lauljad, kes avavad muu hulgas ka nende lugude sünni- ja taustalugusid, samas selgitades, mida nad ise oma konkurentide hittidest arvavad.

Muusikaline aastakokkuvõte «Aasta hitid 2014» on Kanal 2 eetris täna, reedel kell 20:30.

Täna kell 19:30, vahetult enne «Aasta hitid 2014», aitab nutikat pühademeeleolu luua «Galileo jõulu-eri».

Tanel Talve juhitud saates teeme hüppame ajamasinasse, et uurida, kuidas tähistati jõulupühi aastasadu tagasi, tutvustame väga eriskummalisi jõulukaunistamise viise, paneme kokku jõulukinkijate välimääraja ja räägime, mis saab jõulupuudest nende elutsükli lõpupäevil.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles