Peole! Helsingi plaadifirma Top Billin noorim produtsent Stick esineb laupäeval kohvik Nooruses

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Helsingi plaadifirma Top Billin noorim produtsent Stick
Helsingi plaadifirma Top Billin noorim produtsent Stick Foto: promo

Laupäeval, 27.detsembril esineb kohvik Nooruse tantsusaalis peosarja Molly raames Helsingi plaadifirma Top Billin noorim produtsent Stick.

Sticki oktoobrikuus ilmunud „Queen Of Hearts” EP-l leiab žanride hip-hop ja USA klubimuusika sulandeid. Kõike, aga värskel ja omapärasel moel.

Eeli Stick on sündinud ja kasvanud üles natukene väljaspool Helsinkit külas nimega Vihti. Ning jah, Stick ongi tema päris perekonnanimi.

Vihti pole just kõige lähemal Baltimore'ile ega Jerseyle kuid just nende linnade klubimuusika elemente on Sticki muusikas kõlamas ning ka Jokeri sündi stiilis dubstepi ei jää puutumata. Tema „Queen Of Hearts” EP kõlab nagu Rustie kohtuks Hudson Mohawke'iga ning peale kallatud natuke DJ Mustardit, ning ega kaugel kraabi ka Cashmere Cat.

Stick ja viimati mainitud nimed ongi mida plaadifirma Top Billin arvab olevat 100% Future Club, mis on täis huvitavaid
meloodiaid, tundeid ja detaile. Stick'i produktsiooni võib ka leida Soome kohalike räpparite tagant, just nimelt tema viimase instrumentaaliga populaarsust kogunud lugu on juba Youtube'is saanud üle miljoni vaatamise, mis on vägagi muljetavaldav mehe kohta, kel vanust vaid 20 eluaastat.

Kui sa oled värske tantsumuusika ja hip-hopi kangekaelne austaja, või lihtsalt tavaline vurle, kes otsib muusikat, mil pole piire ja vajad klubis neid jõulukilosid kulutada, kuni bass kukub - siis me kindlasti soovitame tulla sul 27.detsembril kohvikusse nimega Noorus. Maailmas on üle miljoni produtsendi hetkel kulutamas kõrvakilesid, kuid Noorus on valinud just tema selleks õhtuks, et pidulisteni tuua hea muusika ja seda kõike tasuta!
 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles