Mart Müürisepp pühendab imehella «Unustuse jõel» Saaremaa perele

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Mart Müürisepp
Mart Müürisepp Foto: TV3

Tänases TV3 heategevussaates «Inglite aeg» kogutakse raha kolmele Eestimaa perele. Saates näeb abivajajate liigutavaid lugusid ning kuuleb südamlikku muusikat armastatud lauljatelt. Hingestatud etteaste teeb Mart Müürisepp, esitades Jaak Joala laulu «Unustuse jõel».

«Su nägu kõlab tuttavalt» finaalis Mardi võidule viinud lugu kuuleb seekord eriliselt õrnas esituses. Mart pühendab loo liikumispuudega Hannesele ja tema emale Vaikele, kes elavad Saaremaal ja unistavad erilisest trepironijast, mis vabastaks ema talle üle jõu käivatest  füüsilistest pingutustest:

Lisaks Mart Müürisepale esinevad saates ka Ott Lepland, Maarja Liis Ilus, Liisi Koikson ja Koit Toome.

Abistamiseks on avatud annetustelefonid ning helistades vastavale numbrile ekraanil saab abivajajaid toetada 5, 10 või 25 euroga. Kogunenud summa jagatakse võrdselt kõigi abivajajate vahel ja nii on selge, kuhu annetus jõuab. Liinid on avatud 20.12-31.12. Suurimad tänud EMTle ja Elionile heategevusliinide avamise ning vahendustasust loobumise eest, lisaks tänud ka Elisa ja Tele2 operaatoritele, kes samuti vahendustasust loobusid

Annetada saab järgmistele numbritele helistades:

900 7300 – 5 eurot

900 7305 – 10 eurot

900 7310 – 25 eurot

«Inglite aeg» on TV3s täna kell 20.00.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles