Seks tööpostil - kaheksa popimat kohta sulle ja sinu kolleegile!

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Seks tööpostil, mõnus või ohtlik?
Seks tööpostil, mõnus või ohtlik? Foto: www.sexnews.ru

Isegi majanduse kokkuvarisemise keerises jäävad alles igavikulised väärtused. Näiteks nagu seks tööpostil. Pakume teilegi tutvumiseks põnevat maailma, mille harrastamine võib tõsta isegi kontorirottide tööviljakust.

Olla või mitte olla, sex ja suhted tööl - vastuoluline teema. Arvamused selles keerulises küsimuses jagunevad peaaegu pooleks. Dating Site Darling uuringu kohaselt flirdib oma tööposti 58% töötajatest, olenemata sellest, kas töötad kontoris või ehitusel. 42% inimestest fantaseerib seksist mõne oma kolleegiga.

Millised on siis seksimise plussid ja miinused tööpostil? Kuidas muuta hall argipäev põnevamaks? Meie anname mõned vihjed ja edasine on juba teie enda asi!

Foto: www.sexnews.ru

Populaarseimad kohad kontoris seksimiseks.

Esmalt hinda koha sobivust intiimseks seikluseks. Seks avalikus kohas - annab alati hea annuse adrenaliini.

Hoiatus!

Enne instinktide vallapäästmist kontrolli, et mõnes kõrvalisemas ruumis pole signalisatsioon peale jäänud. Üle tasuks vaadata ka turvakaamerate võimalikud  asukohad, muidu võid end koos kolleegiga hiljem avastada YouTube`st. Leia koht, kus neid veel pole. Kui tahad seda vanainimeste asja teha koopia- või printerimasina peal, siis lülita see üllatuste vältimiseks kindlasti välja!

Foto: www.sex.ru

Populaarseim koht seksimiseks on kindlasti kontorilaud. Kui oled julge, siis miks mitte ka bossi kabinet?

Lükka teelt klammerdaja, teritaja, hiir ja klaviatuur ning tee oma unistus teoks! Kui oled rollimängude lemb, siis kujuta ette, et täna oled sina boss ja sinu partner kuulekas alluv või miks mitte ka vastupidi. Kui ruumis on luksuslik nahast tool, siis ära jäta ka seda kasutamata.

Foto: www.sexnews.ru

Teiseks populaarseim koht on kindlasti koosolekute ruum.

Päeval toimuvad selles hallis ruumis haigutmaajavalt igavad koosolekud, aga õhtu saabudes võib saada sellest avar seksodroom. Oled õnneseen, kui töötad kahekümnendal korrusel ja nõupidamiste ruumi suurest aknast avaneb panoraamvaade tuledes linnale. Kui oled teise korruse kontorirott, siis nautige lihtsalt teineteise säravaid silmi. NB! Uks oleks soovitav seestpoolt lukustada. Kui teile satub peale usin koristaja, siis vii talle, ebameeldivuste vältimiseks, igaks-juhuks järgmisel päeval šokolaadikarp.

Foto: www.seksnews.ru

Panipaik.

Kui lärmakas ja rahvarohkes kontoris pole privaatset nurgakest, siis sobib selleks ka mõni pisike panipaik, kus koristaja hoiab oma moppi ja ämbreid, vedeleb mõni katkine tool ja hunnik pappkaste. Pimedas ununeb aeg ja koht ning kähkukaks pole ju palju vajagi. 

Foto: www.sexnews.ru

Tualettruum.

Samuti üks populaarsemaid seksimise kohti kontorites. Üsnagi privaatne, kui pole üldkasutatav. Unustada ei tohiks, et seintel on siiski kõrvad ja oma asja tasuks seega ajada suht vaikselt.

Foto: www.sexnews.ru


Suitsunurk

Tänapäeval suht rahulik paik, kuna suitsulembelisi on jäänud vähemaks. Kui teid kumbagi ei häiri läppunud suitsu lehk, siis on seegi koht täiesti ok! NB! Kui olete hiljuti loobunud suitsetamisest, siis võib koht teis äratada vana kire. Ukse käepidemest tasuks ühe käega igaks-juhuks kinni hoida.

Foto: www.sexnews.ru

Kööginurk

Kus leidub toitu, seal on ka mehi, ütleb vanarahvatarkus. Köögis on ka alati hulk põnevaid nurki või pindu. Ja mis oleks parem, kui tassike kohvi peale lõõgastavat romantikat.

Foto: www.sexnews.ru


Koopiamasin - see on klassika!

Kõikide kontoripidude kulminatsioon! Sadu koopiaid sinu kaaslase kaunist tagumikust või seksikatest rindadest! Eriti mõnus koht külmadel talveõhtutel.

Foto: www.sexnews.ru

Lift.

Kuumade suudlustega taevasse! Lift kõrghoones on üks väheseid kohti, kus kiire äriinimene oma aega seksides kasulikult ära võib kasutada. Lühike kleidike, sukad ja stringid on soovituslikud. Madalama hoone korral kasuta kindlasti STOP nuppu. Lift sobib suurepäraselt meestele, kes armastavad kähkukaid.

Kokkuvõtteks:

Seksiks on kõik kohad büroohoones suurepärased! Isegi kui jääd vahele, siis mõistavad sind hukka vaid 5% kolleegidest ja nemadki kadestavad.

Kui sa ei karda oma tööandjat või ülemust, siis soovime sulle edu!

Milline on sinu lemmikuim  töökoha seksodroom?

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles