«Eesti talendi» kohtunikud loodavad leida tõelisi talente

Hendrik Alla
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Valdo Randpere
Valdo Randpere Foto: TV3

TV3 sügishooaja võimsa teleshow «Eesti talent» kohtunikud on Kristiina Heinmets-Aigro, Valdo Randpere ja Mihkel Raud. Kõigi nende sooviks on, et saatesari paneks vaimustuma tõeliste talentide üle.

Kõik kohtunikud ootavad uuelt saatelt  palju uusi ja põnevaid inimesi ning meeletut talenti. «Eks seda saadet tehaksegi selle nimel, et juhtuks kasvõi ükski ime ja meile avaneks talent, kes meid oma sära ja unikaalsusega tummaks lööks. Ma tõesti loodan, et keegi on nii andekas, et ma ei saa sõnagi suust oma vaimustuse kirjeldamiseks,» rääkis Randpere.

Juba staažikas kohtunik Mihkel Raudki ootab uut saadet põnevusega. «Usun, et meie, kohtunikud, saame kenasti hakkama. Ma pole Kristiina ja Valdoga veel ühe laua taga istunud, kuid nad mõlemad orienteeruvad meelelahutusmaailmas hästi ning oskavad andekaid inimesi hinnata,» märkis Raud.  

Kui Randpere on varemgi kohtuniku rollis olnud, siis Kristiina Heinmets-Aigrole on see esimene kord. Naise sõnul on Eesti talent on üks suurimaid teleprojekte Eestis, millega sooviksid seotud olla paljud. «Kohtuniku roll saates on kindlasti väljakutse, sest pole just lihtne võrrelda viilumängijat, virgurratturit, akrobaati ja lauljat!» ütles Kristiina Heinmets-Aigro.

Teletöö pole Kristiinale võõras, ta on tegutsenud nii saatejuhina kaamera ees kui produtsendina kaamera taga. Tal on suur kogemustepagas erinevatelt iludusvõistlustelt ning ta on kaksteist aastat tegelenud võistlustantsuga. Valdo Randpere arvates on Kristiinas kõik eeldused selleks, et  andekust näha ja osata seda hinnata. «Mihkli ja minu vahel saab Kristiina muidugi ka eriti ilus välja nägema ja see ei ole samuti ühe telesaate jaoks vähetähtis,» sõnas Randpere.
 
«Eesti talendi» saatemeeskond on Eestimaal ringi sõites leidnud juba palju varjatud talente, aga endiselt on kõik andekad eestimaalased saatesse oodatud. Kõiki on oodatud ka oma andekaid sõpru saatesse tulekuks julgustama.

Talendisaade ei sea vanusepiiranguid, oodatud on nii sooloetteasted kui grupid. Osaleda võivad lauljad, tantsijad, akrobaadid, trikitajad, anekdootide vestjad,  pillimehed,  mustkunstnikud, mõõganeelajad, ekstreemsportlased  jne. Ka trikitajatest koduloomad saavad saates omi oskusi demonstreerida.

Saatesse saab registreerida TV3 kodulehel: eestitalent.tv3.ee, e-posti aadressil eestitalent@tv3.ee või telefonil 5191 9090.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles