Video: Stephen Collins kirjeldas «sobimatut kokkupuudet» 10-aastase tüdrukuga

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Stephen Collins
Stephen Collins Foto: ABC News

«Seitsmenda taeva» staar Stephen Collins rääkis teleajakirjanik Katie Couricile, et ta ei tunne seksuaalset tõmmet laste vastu, ehkki tal oli «kohatu kokkupuude» alaealiste tüdrukutega.

Oktoobris jõudis avalikkuse ette helisalvestis, milles Collins tunnistas üles kolme alaealise tüdruku seksuaalse väärkohtlemise. Jutu võttis 2012. aastal paariteraapia ajal salaja üles tema eksnaine.

Collins meenutas 1973. aasta kokkupuudet kümneaastase tüdrukuga. Mees oli toona 25-aastane.

«1973. aastal paljastasin end kaks korda sellele noorele naisele. Mitu kuud hiljem tuli ta mulle külla. Vaatasime temaga kahekesi telekat ja ma võtsin tema käe ja liigutasin seda nii, et see puudutas mind sobimatult. Mõistin, et juhtunud oli midagi mõeldamatult valet, mida ma ei saanud enam olematuks muuta. Istusime seal tardunult ja umbes 45 sekundi pärast liigutasin tema käe eemale. Ootasin paar minutit, sest ma ei osanud midagi teha või öelda, ning tõusin püsti ja lahkusin toast.» 

Collins tunnistas ka, et ta paljastas end 13- ja 14-aastasele tüdrukule 1982. ja 1994. aastal.

«See ei pakkunud mulle mingit seksuaalset rahuldust,» väidab Collins. «See oli kombinatsioon halvast impulsikontrollist ja 25-aastase mehe ülbusest.» 

Collins rõhutas, et ta pole pedofiil: «Pedofiil on keegi, kes on peamiselt või täielikult huvitatud lastest. Mina pole. Mul oli mõtlemises mingi moonutus, mis pani mind niimoodi tegutsema. Kuid ma ei tunne laste vastu mingit tõmmet, ei füüsiliselt ega seksuaalselt.» 

Collinsi ohver ütles aga sel nädalal väljaandele TMZ, et mees pisendab juhtumit: «See polnud mingi spontaanne puudutus... See agressioon lõppes tema jaoks ejakulatsiooniga.» 

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles