Elu24 video! Modellisaate Sandra Ude: modellide tasud on naeruväärselt väikesed ja nende tööd ei hinnata

Meisi Volt
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Reedel, 19.detsembril külastas Elu24 stuudionurka telesaate «Eesti tippmodell» võitnud Sandra Ude, kes rääks põgusalt oma elust pärast saadet ning paljastas ka tulevikuplaane.

Modellisaate võitnud ja Miss Globe 2014 missivõistlustel Eestit esindanud Sandra Ude rääkis Elu24le, et tal on käsil kiired ajad, aga käib ka tööl ning puhtalt modellindusega Eestis ära ei ela.

Lisaks paljastas modell, et arengud on toiminud ka tema lepinguga, mille ta modellisaates võiduga sai. «Mul kästi kaalust alla võtta ja nüüdseks olen ma kuskil neli kilo alla võtnud. Hetkel käivad läbirääkimised, millal saab testpildid ära tehtud,» sõnas neiu, et asi on liikumises.

Foto: JAANUS LENSMENT/POSTIMEES

Paljud vaatajad on ka veendunud, et «Eesti tippmodell» on pigem tõsielusaade kui reaalne modellisaade. «Seda võiks võtta rohkem tõsielusaatena, mitte kui reaalset võistlust,» rääkis Ude, et kõik sõltub ikka iseendast, kas saab modellimaailmas jalad alla või mitte.

Sel hooajal on Sandra lemmik osaleja Mona, blond neiu Paidest, kes teeb tema sõnul fotosessioonidel head tööd.

Foto: JAANUS LENSMENT/POSTIMEES

Miss Globe 2014 missivõistlustel osalenud Sandra eelistab ise pigem teha modellitööd ja sõnab, et niiöelda printsess olemine ja missindus talle väga ei sobi.

Oma põhitööst Laura Kõrgemäe värskelt loodud agentuuri astunud kaunitar niipea loobuda ei kavatse ega saa. «Eestis modellina ära ei ela. Modellide tasud on naeruväärselt väikesed ja nende tööd ei hinnata. Kasutatakse palju lauljaid ja näitlejaid, keda eelistatakse sageli lihtsalt modellidele.»

Vaata videost!

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles