Galerii! Erotic Cinema peol hullasid ülemeelikud päkapikud

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Eelmisel laupäeval, 13.detsembril  ootasid ülemeelikud päkapikud rahvast klubisse Teater hullama! Jõulueelne Erotic Cinema tõi rahvani «Naughty Santa» peo, kus sai selgeks, kes on eeskujulikult kelmikas ning ülejäänutes leiti tema sisemine vallatu päkapikk sel ööl üles.

Erotic Cinema «Naughty Santa» tõi kohale maagilised jõuluinglid, kes muutsid Klubi Teatri muinasjutuliseks jõulumaaks. Läbi öö sai laval näha kütkestavalt sensuaalseid neide, kes pakkusid kingituseks  ahvatlusi, millest muidu vaid unistada oskaks! 

Foto: Maksim Toome

Jõuluaeg on kohe käes ning ka klubi Teater ja Erotic Cinema tõid ahvatlevad kingitused ülemeelikutele jõulumehe sõpradele ning «piitsutasid» vallatud jõulusoovid ka tagasihoidlikemalt välja.

Foto: Maksim Toome

Erotic Cinema on üritustesari, mis pakub meelierutavat elamust, ainulaadset meelelahutust ja sensuaalset muusikat. Sellel õhtul muutub klubi Teater kinoks, kus külalisteni tuuakse film täis erootikat. Kõik muutub tõeliseks ja käega katsutavaks! 

Foto: Maksim Toome

Meeleoluka ja sensuaalse galeriiga saad lähemalt tutvuda juba siin! Sel reedel on klubi Teater kostitamas aga  glamuurist tulvil pidu Great Gatsby, kus kogu klubi on justkui ajamasin, mis viib sind 1920/1930. aastate stiilsesse ajastusse!

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles