Eksklusiivne kabareešou «I Love You...» Estonia teatri laval

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Eksklusiivne kabareešou piduõhtu «I Love You…»
Eksklusiivne kabareešou piduõhtu «I Love You…» Foto: promo

Vaatajaid ootab ime 21. ja 22. detsembril Estonia teatri laval!

Sankt-Peterburi teater «PRIJUT komedianta» (Komödiandi VARJUPAIK) esitleb:

Foto: promo

Eksklusiivne kabareešou piduõhtu «I Love You…»

Kabaree oleks justkui laval unustusse vajunud žanr. Aga täna tõuseb see žanr tuhast. Kabareežanris esineb oma vaatajate ees isegi kirjanik Ljudmilla Petruševskaja.

Nii jõudis ka üks Peterburi tuntud teater – «Prijut komedianta» – selle žanrini, eesmärgiks, mitte lihtsalt retrot pakkuda, vaid muuta see võimalikult kaasaegseks, raputada sellelt maha sajandite vältel kogunenud tolm. Siinjuures tasub märkida, et tegemist on äärmiselt tõsiseltvõetava teatriga, mille  loomepagasisse mahub mitmeid «Kuldse Sofiti» ja «Maski» auhindu.

Nõidusliku vaatemängušou «I Love You…» looja, lavastaja Vassili Kirovi idee kohaselt peab sellest tavatust etendusest saama kabareežanri parimate näidete kõige kaasaegsem analoog. Selle tarbeks seotakse elavas esituses vokaallaul elektroonilise taustaga, laulud ja tantsud toimuvad luksusliku valgusšou saatel ning oma suurejoonelisuses ja säras pimestavate kostüümide virrvarri tugevdab riietuse transformeerumine ühe tantsunumbri ajal.

«I Love You...» näol on tegemist meisterlikkuse ja draiviga, teatri noored artistid ja profitantsijad annavad endast kõik, ande energia korrutatakse tehnikaimedega.

Pole saladus, et žanr dikteerib ka toimumiskoha. Kabaree jaoks on vajalik muusikateatri lava, nii et meil on hea meel, et seekord kõik laabus. Nõiduslikku vaatemängušoud «I Love You…» mängitakse vahetult enne jõulurahu saabumist Estonia laval. Mis saab olla pühade-eelsel ajal kaunim ilusast ja kergest õhtust täis muusikat. Lõbutsege hea tooni kohaselt, kallid vaatajad!

Šou kestab kaks tundi ühe vaheajaga.

Piletid on müügil kõikides Piletilevi müügipunktides.

Vaata videot!

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles