Pilk peale! 15 kõige seksikamat moereklaami läbi aegade!

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Rosie Huntington-Whiteley
Rosie Huntington-Whiteley Foto: Mario Testino / Burberry

Moetööstus teeb aina rohkem pingutusi, et kirjus maailmas vaatajate silma püüda ja teistest eristuda. Üks viis tähelepanu köita on ka ülevoolav seksikus.

Harper's Bazaari veebiväljaanne järjestas 15 kõige kuumemat reklaami moetööstuses läbi aegade. Neid on kindlasti veel, aga eredamad näited on teie ees!

Foto: Emporio Armani Underwear

Fännide jaoks üks rõõmustavamaid reklaame oli ilmselt stiiliikoonid Victoria ja David Beckham koos kuumadel Armani pesureklaami fotodel.

Tähelepanu oskab püüda ka Calvin Klein ning 2009.aasta pesureklaam Eva Mendese ja Jamie Dornaniga on neist üks eredamaid näiteid sellest. 1992. aastal poseerisid firmale ka nooruke ja topless Kate Moss ning Mark Wahlberg.

Foto: GUCCI

2003.aasta julges Gucci reklaamis teeb kaasa ka eestlasest maailmakuulus supermodell Carmen Kass, kes küll nägu ei näita, aga paljastab nii mõndagi.

1991. aasta Donna Karani reklaam aga viib soojale maale kaunist naiseilu merelainetes nautima.

Foto: Mario Testino / Burberry

Üks legendaarseid on ka supermodell Rosie Huntington-Whiteley 2011.aastal Burberry reklaamis, kus naist katab väga napilt vaid beež mantel.

Vaata kõiki 15 seksikat reklaami siit!

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles