Millist meelelahutust pakub Kanal 2 vaatajatele aastavahetusel?

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
«Aastavahetus Kanal 2ga». Teet Margna ja Kristjan Jõekalda
«Aastavahetus Kanal 2ga». Teet Margna ja Kristjan Jõekalda Foto: Ardo Kaljuvee / Kanal 2

Kanal 2 aastavahetuse programmist võib leida nii aastat kokkuvõtvaid saateid kui järgmise aasta prognoose. Milliseid saateid saavad televaatajad vana aasta lõppedes näha?

Esmaspäev 29.12 kell 20:30 «Üks õhtu Jaan Tättega»

Jaan Tätte on lihtsa kuid kordumatu maailmatunnetusega mees, kelle elufilosoofia ei kajastu mitte ainult tema sõnades või laulutekstides vaid kogu tema olemuses. Vilsandil filmitud erisaates külastab Tättet Kärt Anvelt, et koos veel enne aastalõpu toimetusi võtta aeg maha ning puudutada seda miskit, mis meie hinges millegi kauge ja kättesaamatu järgi ihaleb. Siiras ja vahetus usutluses tuleb jutuks see, mis tähtis, kuid mida tihtipeale sõnadesse pole aega panna. Pere, tunded, lähedus ning lahkteel oma õige suuna tunnetamine on vaid mõned meid kõiki puudutavad teemad, mille üle tollel talveõhtul küünlavalguses mõtiskleti.

Teisipäev 30.12 kell 20:30 «Unustmatu 2014»

Millised olid 2014. aasta meeliülendavad õnnehetked, suuremad prohmakad ja valusamad tagasilöögid? Suur erisaade meenutab aastat selle ilus ja valus nii meil kui võõrsil. Mida jääme sellest dramaatilisest ja murrangulisest aastast mäletama? Saadet juhib Olaf Suuder.

Kolmapäev 31.12 kell 19:00 «Reporteri aastalõpp»

Reporteri aastalõpu-peol kütavad tuju ja kutsuvad kaasa laulma Eesti armastatud artistid. Paljude teiste seas on kohal Smilers, Koit Toome ja Getter Jaani, Anne Veski, Kõrsikud ja Apelsin. Näeme «Reporteri» kõige naljakamad saateapse ja showd teeb Unistuste Kokteilibänd. Et algamas on sinise lamba aasta, möllab peol ka hunt lambanahas - Edda Pauksonist rääkimata. Võib-olla selgub tänases saates ka uus miljonär, sest Kristjan Jõekalda vahendab ahjusooje loto-loosimisi. 27 aastat tagasi sündinud hittloo esitavad selle kolm loojat, kellest üks kannab  legendaarseid põdrasarvi. Kõik on palutud kaasa laulma ja tantsima!

Foto: Kanal 2

Kolmapäev 31.12 kell 20:30 «Naabriplika aastalõputrall»

Aastavahetus Esnas kipub vägisi ülekäte minema! Vallavanem on hädas oma proua taltsutamisega, kirikuõpetaja üritab aga külarahva seas Jeesuse mainet tõsta. Liisi ning Guido püüavad päästa oma esimest ühist aastavahetust, et see viimaseks ei jääks. Mitte ainult neile vaid kogu Esnale. Ainult Tola on õnnelik - sest üle pikkade aastate täituvad taas tema jõulusoovid. Ja seda polegi nii vähe!

Kolmapäev 31.12 kell 21:30 «Aastavahetus Kanal 2ga»

Kristjan Jõekalda ja Teet Margna juhitud hoogne aastalõpu-show on tulvil põnevaid külalisi, muusikat, tantsu, nalja ja ootamatusi. Teiste seas pidutsevad Jan Uuspõld, Vahur ja Liina Kersna, Tõnis Mägi ja Jarek Kasar, Kaia Kanepi, Hendrik Normann, Anne Veski, Sepo Seeman, mustkunstnikud Charlekas ja Meelis Kubo, Hanna-Liina Võsa, Noorkuu, jpt. Saame osa Teedu ja Kristjani rabavast balletinumbrist ja nende osalusel sündiva ABBA kaverbändi etteastest. Ooper käib ka puhvetis ja seega vahendab Liina Randpere meeleolusid nii stuudio telgitagustest, grimmiruumist kui mujaltki.

Foto: Ardo Kaljuvee / Kanal 2

Neljapäev 01.01 kell 19:00 «Mida toob aasta 2015?»

Kanal 2 traditsiooniline erisaade selgitab, mis meid värskelt alanud aastal ees ootab. Mida lubab astroloogiline täheseis? Kes osutuvad riigikogu valimistel valituks? Kas suvi tuleb ikka päikseline? Mis läheb moodi? Millised on uue aasta võimalikud telemenukid ja kinohitid? Neile ja paljudele teistele küsimustele aitavad vastuseid leida tähetargad ja ennustajad, aga ka hulk maisemaid eksperte nagu Marju Lauristin, Indrek Tarand, Liisi Eesmaa, Hardo Aasmäe jpt.

Neljapäev 01.01 kell 20:00 «Viking Lotto aastaloos»

Mart Sanderi ja Liina Randpere juhitud shows astuvad üles Liis Lemsalu, Maarja-Liis Ilus, Uku Suviste, Koit Toome ja Ivo Linna. Peavõitudeks on kolm Audi Q5 sõiduautot, lisaks loositakse välja 5 x 10 000 ja 10 x 3000 eurot. Aastaloosis osalevad kõik 13. novembrist kuni 24. detsembri kella 17.00ni ostetud Viking Lotto piletid, mis on osalenud vähemalt ühel kampaaniaperioodi jooksul toimunud Viking Lotto loosimisel.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles