Kanal 2 heategevuslikku «Jõulusoojuse» saatesse kogunes tänama sadu inimesi

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kanal 2 heategevuslik saade «Jõulusoojus»
Kanal 2 heategevuslik saade «Jõulusoojus» Foto: Kanal 2

«Väga palju rahvast oli, üks lahkus ja juba järgmine hüppas kaamera ette,» meenutab Kanal 2 heategevusliku saate «Jõulusoojuse» saatejuht Liina Randpere talvist võttepäeva Tallinna raekoja platsil jõulukuuse all.

«Tekkis lausa tänajate järjekord. Sel aastal said eriti palju tänusõnu õpetajad,» lisab ta. «Pere tähtsust hinnatakse praegusel ajal üha rohkem ja teisalt meenutatakse ka neid, keda meie hulgas enam ei ole, aga seda positiivses võtmes. Lapsed on sellised hea sõnumi kandjad, kes tervitavad tervet Eesti rahvast.»

Foto: Kanal 2

Heategevuslik saade «Jõulusoojus» on Kanal 2 eetris neljandat aastat ja nii on tekkinud juba ka nö püsitänajad, kes igal aastal kuuse alla lõppevat aastat meenutama tulevad.

«Üks naine, kes on igal aastal «Jõulusoojuses» käinud häid soove lendu laskmas, on märganud, et tema enda soovid on samuti igal aastal saate järel täitunud. See on tema jaoks nagu töötav süsteem,» muheleb Randpere.

Foto: Kanal 2

Kanal 2 heategevuslik saade «Jõulusoojus» on eetris 24. detsembril kell 19.

Sinulgi on võimalus toetada sünnitusmajasid helistades annetusnumbritele: 900 7006 - 5 eurot ja 900 7007 - 25 eurot.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles