Seth Rogen: ma ei kahetse «Intervjuu» tegemist

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Detsembris esilinastuv «Intervjuu»
Detsembris esilinastuv «Intervjuu» Foto: Sony Pictures Entertainment

Näitleja, kaasrežissöör ja stsenarist Seth Rogen seisab kindlalt oma skandaalse filmi «Intervjuu» (The Interview) seljataga.

Film pidi esilinastuma USAs 25. detsembril, kui Sony Pictures Entertainmenti bossid teatasid kolmapäeval, et kinodesse see film ei jõua. Nimelt põhjustas just see film, mis räägib Põhja-Korea liidri Kim Jong-uni atendaadiplaanist, ulatusliku küberrünnaku Sony vastu. Lisaks ähvardati terrorirünnakutega kinosid, kes plaanisid filmi näidata.

Vahetult enne seda, kui Sony otsustas esilinastuse ära jätta, andis Rogen intervjuu väljaandele The Hill, kus ta rõhutas, et ei kahetse filmi tegemist.

«Ma ei kahetse seda üldse. Minu arust on see väga naljakas. See on tobe, mitte mingi tõsine poliitiline film nagu «Argo». Me ei mõelnud midagi välja, see kõik on ehtne... Me rääkisime inimestega, kes on Põhja-Koreas käinud. Nad ütlesid, et see riik on kuramuse veider. Filmi üleüldine toon oligi see, et see oli paganama veider,» rääkis Rogen.

Sony bossid pole veel avaldanud, kas nad plaanivad filmi avaldada otse DVD-l või internetis.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles