Keira Knightley loobub kassahittides mängimisest

Teelemari Loonet
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Keira Knightley
Keira Knightley Foto: AFP / Scanpix

Briti näitlejatar Keira Knightley plaanib Hollywoodi filmirollidega lõpparve teha, kuna tunneb, et need ei esita talle piisavalt emotsionaalseid väljakutseid.

22-aastane Knightley ütles, et ei suuda end ette kujutada mängimas veel mõnes «Kariibi mere piraatide» stiilis kassahitis, vahendab FemaleFirst.

Selle asemel plaanib ta keskenduda väikese eelarvega filmidele, mis paneksid proovile tema näitlejavõimed.

«Ma ei suuda kujutleda, et teeksin kunagi veel ühe. Möödunud suvel olin «Piraatidest» viis kuud eemal, kui filmisin «Silk’i» ja «Atonementi» ja see oli suurepärane. Tahan avastada emotsioone väiksemate projektide raames,» rääkis staar.

«See ei tähenda, et ma ei võiks mingil hetkel lugeda suure Hollywoodi kassahiti käsikirja ja mõelda, et ohoo, see oleks hea, kuid siiani pole seda veel juhtunud,» rääkis Knightley.

Keira viimane film «Atonement» avas Veneetsia filmifestivali ning kriitikud eeldavad, et linateos kogub mitmeid Oscari-nominatsioone, kandideerides kuldmehikesele ka parima filmi kategoorias.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles