Galerii! Troopiline ja raju Rio jõulupidu külastas Deja Vu'd

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Eelmisel reedel, 12.detsembril toimus Lounge Deja Vu's kord kuus koostöös Bacardiga  toimuv Deja Vu Goes to Rio pidu, mis oli seekord enda teemaks võtnud «Xmas in Copacabana». Troopilisel jõulupeol lõbutsesid säravad kaunitarid, lõbusate trummirütmidega noormehed ning piduliste meeleolu vürtsitasid Bacardi tüdrukud.

Seekordne RIO Üritus oli väga meeleolukas. Laval ilutsesid terve öö kaunid Deja Vu diivad, kes iga mehe südame enda kütkestava brasiiliapärase välimusega kiiremini põksuma panid ning põhilaval toimus unustamatu trummi-show, mis ühelt õigelt Brasiilia peolt kuidagi puududa saa.
 

Peo hoo tõmbas käima lõbus Brasiilia muusika, kui eksootlised trummirütmid vallutasid kõigi meeled. 

Deja Vu's astus kuumaverelise trummi-showga üles trummar Reigo Ahvenale lisaks Siim Koppel, keda muidu võib lavalaudadel näha erinevate rokkbändide koosseisus. Nende lõbusate rütmide taustal said kõik jalga keerutada kuni varaste hommikutundideni ja väsimuse peletamiseks jagasid maitsvaid shotte pidulistele kütkestavad Bacardi tüdrukud.

Järgmine Deja Vu goes to RIO üritus toimub juba uuel aastal, kuid sel reedel ootab kõiki DiModa, kus enda selletalvist kollektsiooni tutvustab Liina Stein. Laupäeval vallutab Lounge Deja Vu aga mõnus Christmas Trio pidu, kus saab nautida live'kontserti Eesti andekate muusikute poolt!

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles